EXPRESSE

24/7 pakketbezorging per expresse, veilig en snel

Koeriersdienst Heerhugowaard bezorgt al uw brieven, pakketten en zelfs complete vrachtwagenladingen per expresse. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark en de flexibiliteit van ons personeel kunnen wij iedere vracht op ieder gewenst tijdstip bezorgen. Wij beschikken over een NIWO-vergunning, hetgeen verplicht is als je een laadvermogen hebt in je auto’s hoger dan 500 kg. Diverse van onze chauffeurs zijn opgeleid voor Code 95 voor het groot rijbewijs C en CE. Vaak zijn we al binnen een kwartier na het ontvangen van uw opdracht onderweg, zelfs midden in de nacht. De service van onze pakketbezorging kent bijna geen grenzen. Ook letterlijk niet, want wij bezorgen uw brieven of pakketten niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Snel en betrouwbaar

Ons motto is: “Van A naar Sneller op een klantvriendelijke manier”. Dat service en kwaliteit daarbij een hoofdrol spelen mag duidelijk zijn. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw waardevolle artikelen op tijd en onbeschadigd op de plaats van bestemming af te leveren. Voor ons, én voor onze chauffeurs, is dat vanzelfsprekend, voor u een aangename zekerheid.

Meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard kunt u opvragen via het contactformulier op de website. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235. voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!


 

SPECIAAL TRANSPORT

Speciaal transport naar binnen- en buitenland

Voor alle vormen van speciaal transport heeft of vindt Koeriersdienst Heerhugowaard de oplossing voor u. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met veel mogelijkheden. En als het nodig is huren we speciale vervoermiddelen in, zoals diepladers.

Of u nu een graafmachine van 10 ton wilt vervoeren, of ’s morgens vroeg vers brood wilt leveren bij bakkerijen of supermarkten in de binnenstad: wij verzorgen het voor u. Dat doen we door heel Nederland, maar desgewenst ook in het buitenland. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en in het bezit van een geldige verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Speciaal vervoer zonder haken en ogen

Voor verrassingen komt u niet te staan als u ons inhuurt voor uw speciaal vervoer. Vooraf maken we heldere prijsafspraken en we werken met eigen ritbonnen. Bij internationaal transport kunnen wij de afhandeling van de verplichte CMR-formulieren voor u regelen.

Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel 072-5720235. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wij zijn u graag van dienst. 


 

OVERNIGHT-/INNIGHTSERVICES

Overnightservice sneller dan anderen

Vandaag besteld, morgen in huis. Veel koeriers- en transportbedrijven doen die belofte. Meestal maken ze die ook wel waar, maar vaak vind de levering gedurende de gehele dag plaats. Het kan dus zo zijn dat u pas ‘s middags om 16.00 uur uw spullen ontvangt, waardoor u alsnog een dag verloren hebt met wachten. Bij ons overnightservice garanderen wij een levering voor 13.00 uur ’s middags, zodat u uw bestelling dezelfde dag nog kunt verwerken. U dient deze service wel voor 18.00 uur aan te vragen. Vanaf 20.30 uur vertrekt er vanaf ons depot een auto die de zendingen meeneemt naar het hoofddepot. Alle handzame transporten, of u nu een bedrijf of een particulier bent, kunt u aan dit transport meegeven.

Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van innight- en overnightservices kunt u het contactformulier op deze website invullen. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Of bel naar 072-5720235 om een van onze medewerkers te spreken. Dan bent ook u verzekerd van een snelle night delivery van de artikelen die u morgen nodig heeft.

Innightservices

Koeriersdienst Heerhugowaard verzorgt uw innightservice, met leveringen bij bedrijven vóór 8.00 uur en bij servicemonteurs vóór 7.00 uur. Daarnaast verzorgen wij ook overnightservice: vandaag besteld, morgen geleverd tussen 8.00 en 13.00 uur.

Innightservice zorgt er voor dat onderdelen bijvoorbeeld van machines voor 8.00 uur bij u in het bedrijf geleverd zijn. Daardoor valt uw serviceafdeling of -monteur niet stil. Om het de volgende ochtend geleverd te krijgen, dient u de zending voor 18.00 uur aangegeven te hebben. Ook deze wagen vertrekt vanaf ons depot om 20.30 uur. Ook moet u zorgen voor een mogelijkheid om de lading ’s nachts veilig te kunnen lossen.

Wilt u meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord.


 

KOEL-/VRIES TRANSPORT

Complete service op het gebied van koel- en vriestransport

Bij Koeriersdienst Heerhugowaard hebben we voor koel- en vriestransport de beschikking over een aantal kleine koelwagens. Deze zijn ideaal voor de gekoelde levering van producten op voor vrachtwagens moeilijk bereikbare plaatsen.

Onze koel- en vrieswagens kunnen ladingen vervoeren met temperaturen tot -20 °C. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt om te assisteren bij de levering van diepvriesproducten, bijvoorbeeld bij supermarkten in drukke binnensteden. Ook voor spoedleveringen en het gekoelde transport van kleine partijen diepgevroren of gekoelde producten zijn wij uw ideale partner. Onze auto’s beschikken over een HACCP certificaat en worden jaarlijks gekeurd. Tevens beschikken onze auto’s over een nachtstroom aansluiting, zodat wij de dag van te voren alvast bij u kunnen laden en de zending dan bij ons kunnen laten overstaan, om zo de volgende ochtend eerste werk te kunnen leveren bij uw klant.

Uw transport is onze zorg

U kunt uw koel- en vriestransport met een gerust hart overlaten aan Koeriersbedrijf Heerhugowaard. Wij zorgen voor de juiste behandeling van uw kostbare lading. Onze chauffeurs zijn uitstekend opgeleid en in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten.

Wilt u meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord. U kunt ook een uw vraag stellen via het contactformulier op de website. Wij beantwoorden uw vraag dan snel en staan klaar om uw goederen te transporteren. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen.


 

OP- /OVERSLAG

Koeriersbedrijf Heerhugowaard verzorgt uw op- en overslag

Voor alle vormen van op- en overslag van goederen kunt u terecht bij Koeriersbedrijf Heerhugowaard. Wij verzorgen alle vormen van op-/overslag, zo ook gekoeld of diepgevroren. Daarnaast verzorgen wij ook het orderpicken voor u.

Heeft u goederen die kort of lang opgeslagen moeten worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over alle faciliteiten om al uw producten op te slaan en uiteindelijk op het door uw gewenste tijdstip te verladen. Desgewenst kunnen wij op uw locatie assistentie verlenen of uw personeel vervangen tijdens vakanties of tijdens piekdrukte u ondersteunen. Diverse van onze chauffeurs beschikken over een heftruck- en reachtruck certificaat. Vraag naar de voorwaarden van deze dienstverlening.

Overslag in de regio

Wij laden en lossen producten over uit containers, vrachtwagens of uit uw eigen magazijn, om deze op te slaan of verder te vervoeren naar de uiteindelijke bestemming. Met name voor het vervoer naar binnensteden bieden wij u zo een praktische service. Wij vervoeren daarbij ook diepgevroren producten tot -20 °C.

Vraag naar onze mogelijkheden en de voorwaarden op het gebied van de op- en overslag van goederen. Wilt u meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord. U kunt ook via het contactformulier een vrijblijvende offerte opvragen. Koeriersdienst Heerhugowaard staat voor u klaar!