Koeriersbedrijf Heerhugowaard verzorgt uw op- en overslag

Voor alle vormen van op- en overslag van goederen kunt u terecht bij Koeriersbedrijf Heerhugowaard. Wij verzorgen alle vormen van op-/overslag, zo ook gekoeld of diepgevroren. Daarnaast verzorgen wij ook het orderpicken voor u.

Heeft u goederen die kort of lang opgeslagen moeten worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over alle faciliteiten om al uw producten op te slaan en uiteindelijk op het door uw gewenste tijdstip te verladen. Desgewenst kunnen wij op uw locatie assistentie verlenen of uw personeel vervangen tijdens vakanties of tijdens piekdrukte u ondersteunen. Diverse van onze chauffeurs beschikken over een heftruck- en reachtruck certificaat. Vraag naar de voorwaarden van deze dienstverlening.

Overslag in de regio

Wij laden en lossen producten over uit containers, vrachtwagens of uit uw eigen magazijn, om deze op te slaan of verder te vervoeren naar de uiteindelijke bestemming. Met name voor het vervoer naar binnensteden bieden wij u zo een praktische service. Wij vervoeren daarbij ook diepgevroren producten tot -20 °C.

Meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard kunt u opvragen via het contactformulier op de website. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235. voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!