Overnightservice sneller dan anderen

Vandaag besteld, morgen in huis. Veel koeriers- en transportbedrijven doen die belofte. Meestal maken ze die ook wel waar, maar vaak vind de levering gedurende de gehele dag plaats. Het kan dus zo zijn dat u pas ‘s middags om 16.00 uur uw spullen ontvangt, waardoor u alsnog een dag verloren hebt met wachten. Bij ons overnightservice garanderen wij een levering voor 13.00 uur ’s middags, zodat u uw bestelling dezelfde dag nog kunt verwerken. U dient deze service wel voor 18.00 uur aan te vragen. Vanaf 20.30 uur vertrekt er vanaf ons depot een auto die de zendingen meeneemt naar het hoofddepot. Alle handzame transporten, of u nu een bedrijf of een particulier bent, kunt u aan dit transport meegeven.

Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van innight- en overnightservices kunt u het contactformulier op deze website invullen. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Of bel naar 072-5720235 om een van onze medewerkers te spreken. Dan bent ook u verzekerd van een snelle night delivery van de artikelen die u morgen nodig heeft.

Innightservices

Koeriersdienst Heerhugowaard verzorgt uw innightservice, met leveringen bij bedrijven vóór 8.00 uur en bij servicemonteurs vóór 7.00 uur. Daarnaast verzorgen wij ook overnightservice: vandaag besteld, morgen geleverd tussen 8.00 en 13.00 uur.

Innightservice zorgt er voor dat onderdelen bijvoorbeeld van machines voor 8.00 uur bij u in het bedrijf geleverd zijn. Daardoor valt uw serviceafdeling of -monteur niet stil. Om het de volgende ochtend geleverd te krijgen, dient u de zending voor 18.00 uur aangegeven te hebben. Ook deze wagen vertrekt vanaf ons depot om 20.30 uur. Ook moet u zorgen voor een mogelijkheid om de lading ’s nachts veilig te kunnen lossen.

Meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard kunt u opvragen via het contactformulier op de website. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!