Complete service op het gebied van koel- en vriestransport

Bij Koeriersdienst Heerhugowaard hebben we voor koel- en vriestransport de beschikking over een aantal kleine koelwagens. Deze zijn ideaal voor de gekoelde levering van producten op voor vrachtwagens moeilijk bereikbare plaatsen.

Onze koel- en vrieswagens kunnen ladingen vervoeren met temperaturen tot -20 °C. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt om te assisteren bij de levering van diepvriesproducten, bijvoorbeeld bij supermarkten in drukke binnensteden. Ook voor spoedleveringen en het gekoelde transport van kleine partijen diepgevroren of gekoelde producten zijn wij uw ideale partner. Onze auto’s beschikken over een HACCP certificaat en worden jaarlijks gekeurd. Tevens beschikken onze auto’s over een nachtstroom aansluiting, zodat wij de dag van te voren alvast bij u kunnen laden en de zending dan bij ons kunnen laten overstaan, om zo de volgende ochtend eerste werk te kunnen leveren bij uw klant.

Uw transport is onze zorg

U kunt uw koel- en vriestransport met een gerust hart overlaten aan Koeriersbedrijf Heerhugowaard. Wij zorgen voor de juiste behandeling van uw kostbare lading. Onze chauffeurs zijn uitstekend opgeleid en in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten.

Meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard kunt u opvragen via het contactformulier op de website. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235. voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!