Speciaal transport naar binnen- en buitenland

Voor alle vormen van speciaal transport heeft of vindt Koeriersdienst Heerhugowaard de oplossing voor u. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met veel mogelijkheden. En als het nodig is huren we speciale vervoermiddelen in, zoals diepladers.

Of u nu een graafmachine van 10 ton wilt vervoeren, of dat wij ’s morgens vers brood leveren bij bakkerijen of supermarkten in de binnenstad:: wij verzorgen het voor u. Dat doen we door heel Nederland, maar desgewenst ook in het buitenland. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en in het bezit van een geldige verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Speciaal vervoer zonder haken en ogen

Voor verrassingen komt u niet te staan als u ons inhuurt voor uw speciaal vervoer. Vooraf maken we heldere prijsafspraken en we werken met eigen ritbonnen. Bij internationaal transport kunnen wij de afhandeling van de verplichte CMR-formulieren voor u regelen.

Wilt u meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard? Neem dan contact op via het contactformulier. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!