24/7 pakketbezorging per express, veilig en snel

“Koeriersdienst Heerhugowaard bezorgt al uw brieven, pakketten en zelfs complete vrachtwagenladingen per express” 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark en de flexibiliteit van ons personeel kunnen wij iedere vracht op ieder gewenst tijdstip bezorgen. Wij beschikken over een NIWO-vergunning, hetgeen verplicht is als je een laadvermogen hebt in je auto’s hoger dan 500 kg. Diverse van onze chauffeurs zijn opgeleid voor Code 95 voor het groot rijbewijs C en CE. Vaak zijn we al binnen een kwartier na het ontvangen van uw opdracht onderweg, zelfs midden in de nacht. De service van onze pakketbezorging kent bijna geen grenzen. Ook letterlijk niet, want wij bezorgen uw brieven of pakketten niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Snel en betrouwbaar

Ons motto is: “Van A naar Sneller op een klantvriendelijke manier”. Dat service en kwaliteit daarbij een hoofdrol spelen mag duidelijk zijn. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw waardevolle artikelen op tijd en onbeschadigd op de plaats van bestemming af te leveren. Voor ons, én voor onze chauffeurs, is dat vanzelfsprekend, voor u een aangename zekerheid.

Meer informatie over de expresse service van Koeriersdienst Heerhugowaard kunt u opvragen via het contactformulier op de website. Via deze weg kunt u tevens een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u dus meer informatie of weten hoeveel een bepaalde dienst voor u kost? Bel ons dan op tel. 072-5720235 voor een snel antwoord. Uw pakketbezorging per expresse is bij ons in goede handen!